Най-популярни анти-спам приставки за Outlook

Обичате ли Outlook, но мразиш спам? Има страхотни добавки за Outlook, които преминават през новата поща за вас, като автоматично подреждат спама. Тук са най-големите от големите антиспам плъгини за Outlook.

01 от 08

Cloudmark SafetyBar

Cloudmark SafetyBar е чудесно и лесно за използване решение за нежелано и фиширано поща с отлична степен на откриване на спам и още по-добър запис за избягване на фалшиви позитиви. Повече ▼ "

02 от 08

SpamBayes

Хайнц Тшабичър
SpamBayes Outlook Addin използва сложен анализ, използващ Bayesian статистика, за да премахнете Outlook Inbox от нежелана поща точно и по лесен за използване начин. Повече ▼ "

03 от 08

Разрушител на OL

Разрушител на OL - Добавяне на филтър за спам в Outlook. Хайнц Тшабичър
Disruptor OL е задълбочен и изключително ефективен подход за елиминиране на спам от вашата Outlook Inbox. Разрушителят OL комбинира множество тактики, които, за съжаление, го правят малко сложен.

04 от 08

CA Anti-Spam

Хайнц Тшабичър

CA Anti-Spam позволява само поща от одобрени изпращачи във входящата ви поща, проверява данните за изпращача, за да предупреждава за опити за фишинг и ви позволява бързо да преглеждате имейлите си. CA Anti-Spam страда от проблемите на филтрирането на предизвикателствата / реакциите леко, и все пак може да се наложи да минете през спам, който получавате от време на време.

05 от 08

Junk-Out

Хайнц Тшабичър

Junk-Out е страхотен анти-спам приставка за Outlook. Той съчетава простотата на Bayesian филтри, които просто го правят с много гъвкавост.

06 от 08

MailFrontier Desktop

Хайнц Тшабичър
MailFrontier Desktop комбинира редица антиспам тактики, за да формира силен пакет за филтриране на спам, но отделните модули все още не са перфектни.

07 от 08

SpamAid

Хайнц Тшабичър
Използвайки Bayesian статистика, SpamAid постига голяма степен на откриване на спам и е много лесна за използване.

08 от 08

SpamCatcher Outlook

Хайнц Тшабичър
Използвайки точкови филтри и собствен регистрационен файл за спам, SpamCatcher Outlook е много ефективен (макар и не винаги прецизен) антиспам инструмент за Microsoft Outlook. Повече ▼ "