Кодове и кодове, които да спечелят при необходимост от бърз въглерод

Need For Speed ​​Carbon е всъщност десетата част от серията Need for Speed и се базира на групи за състезания в улиците, вместо само на един човек. Можете да оборудвате две различни умения на всеки състезател и има специални свойства за всяко умение, за да сте сигурни, че намалявате вниманието на ченгетата. Знаете, че не искате замесената полиция, когато се опитвате да получите уличното състезание! Има многобройни други функции в играта, както и за да се гарантира, че всяко състезание за вас е гладко плаване и няма какво да се спънете нагоре. Но не се усмихвайте ... все още ще трябва да внимавате допълнително напред.

Играта е доста предизвикателна, обаче, така че не се чувствайте зле, ако се окажете, че се нуждаете от малко помощ тук и там. Понякога отнема малко повече работа, за да се измъкне от малките лиги и да се състезаваш с големите момчета и с тези измамни кодове ще се отдалечаваш от последното място за нула време.

Следните мами са на разположение за Need For Speed ​​Carbon на компютъра. Необходимостта от Speed ​​франчайзинг е игра, която изисква тон на умение, но не може да навреди, ако имате някаква допълнителна помощ под формата на мамят кодове. Но не можете просто да ги въведете където искате. Някои правила важат, за да можете всъщност да се възползвате от тях.

За да получите кодовете за измама, които да работят, трябва да отидете в главното меню или екрана "Кликнете, за да продължите". След това въведете ги като обикновени думи, но не забравяйте да няма интервали между всяка дума. По този начин ще гарантирате, че ще ги накарате да минат. Не забравяйте, че тези кодове за измама са предназначени само за компютърна версия на Need For Speed ​​Carbon, така че може да се наложи да търсите други заглавия, специфични за конзолата, ако нямате компютърно издание.

Преди да обмислите използването на кодове за мамят обаче, не забравяйте, че ако решите да ги използвате, няма да имате право на каквито и да е трофеи или постижения, предложени за предоставяне на някой от важните етапи или събития, изброени в измамите. За да получите всички тези, които ще трябва да играят нещата направо!

Нуждаете се от бързи въглеродни измамни кодове

Autozone Винил
Cheat код: inthezoneskin

Castrol Syntec Винил
Cheat код: syntecskin

Винил за логотип с нужда от скорост
Cheat код: lotsoffreelogos

Необходими за скоростна въглеродна специална винил винил
Cheat код: lotsoffreevinyls

Фаръл Винил
Cheat код: pharrellvinylgogo

Кастрол Кеш
Cheat код: 5grand5grand

Хром коли
Cheat код: shinycarsarethebestcars

Лого на Cooper Tyre
Измамен код: cooperlogofreeforyou

Corvette Z06 Interceptor в режим на бързи състезания
Cheat код: chasingmobile

Cross Corvette Z06 в режим на бързи състезания
Cheat код: guesswhoisback

Рино в режим "Бързо състезание"
Cheat код: trashtalking

Пожарна камион в режим на бързи състезания
Cheat код: bigredfiredrive

Самосвал в режим на бързи състезания
Cheat code: watchoutthebigtruckishere

Неограничена такса за екипажа
Cheat code: friendlyheadlocks applied

Неограничен нитро
Cheat код: nosforeverever

Неограничен SpeedBreaker
Измамен код: забавяне на възстановяването

Mazda Speed3
Cheat код: speed3foryou

Дилъри на Mazda
Cheat код: chasingheadlocksappliedrashtalk

2005 Астън Мартин DB9
Cheat код: givemethedb9

2006 Dodge зарядно SRT8
Cheat код: givemethechargersrt8

Всички песни
Cheat код: canyonalltheway